AUTO REPARATIE EN ONDERHOUD BIJ VAKGARAGE

Regelmatig auto onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Vakgarage aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten zodat u nooit stuit op onverwachte onderhoudskosten. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt: Vakgarage is altijd de beste keus. Bij Vakgarage onderhouden wij alle automerken. Lees hier meer over auto reparaties.

VERSCHIL GROTE BEURT EN KLEINE BEURT VOOR UW AUTO

Met de grote beurt van Vakgarage kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie en filters worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd. Combineer uw grote beurt met een apk-keuring en wij voeren de apk-keuring gratis voor u uit! Daarnaast bieden we de ‘betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ waarbij olie wordt ververst en uw auto op tientallen punten wordt gecontroleerd. Met Vakgarage gaat u altijd veilig de weg op. 

BELANG VAN EEN ONDERHOUDSBEURT

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig.

WAAROM AUTO ONDERHOUD BIJ VAKGARAGE?

Bij elke Vakgarage in Nederland werken echte vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen we bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen. Niet voor niets krijgt Vakgarage in het Grote Beurten Onderzoek van de ANWB een mooie 8,1 als rapportcijfer. Overige garagebedrijven scoren gemiddeld slechts een 6,4. U ziet: auto-onderhoud is in veilige handen bij Vakgarage. Voor een servicebeurt aan uw auto gaat u dus naar Vakgarage.

MET VAKGARAGE RIJDT U VEILIG 

Uw auto-onderhoud laten uitvoeren bij Vakgarage is een verstandige keuze. In het Grote Beurten Onderzoek van de ANWB kregen we maar liefst een 8,1! Vakgarage komt met dat rapportcijfer als een van de besten uit de bus, want de meeste garages scoorden gemiddeld maar een 6,4. Voor het onderhoud van uw auto bent u bij ons dus aan het juiste adres. 

IS UW AUTO AAN EEN ONDERHOUDSBEURT TOE?

Is uw auto al toe aan een onderhoudsbeurt? Uw Vakgarage voert deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit. U ontvangt van ons altijd een prijsopgave vooraf, zodat u altijd van tevoren weet wat de kosten zijn. Vakgarage biedt diverse beurten aan. Bij moderne auto’s volstaat vaak één onderhoudsbeurt per jaar, afhankelijk van het aantal gereden kilometers.