carwash header Groen

CARWASH VOLLENHOVE, GEWOON PERFECT SCHOON

Niemand wil eerst het hele huis op de kop zetten, op zoek naar die ene emmer, de bijna lege fles autoshampoo en dat zielige hoopje spons. En dan die tuinslang die vooral met zichzelf in de knoop ligt. Nee, voordat u aan de slag kunt met het autowassen, is de zin en tijd al snel verdwenen. Gelukkig biedt de nieuwe Carwash bij Vakgarage Groen in Vollenhove de ideale oplossing!

Om uw voertuig op een effectieve en snelle manier weer perfect schoon te krijgen, wordt gebruik gemaakt van een volledig geautomatiseerde autowasserette die beschikt over de modernste technieken. Speciale wasborstels zorgen voor een krasvrij resultaat. Het enige wat u hoeft te doen is naar Carwash Vollenhove, aan De Kampen 22a, te rijden. Maak een keuze uit één van de drie wasprogramma’s en volg de eenvoudige instructies op. “Het resultaat is een schoon voertuig zonder dat u de eigen handen vuil hoeft te maken”, aldus Kees Vermuë, bedrijfsleider van de splinternieuwe Carwash.

De autowasserette is ingericht op het wassen van verschillende soorten voertuigen. Dit kan variëren van een personenauto, een bestelauto met imperiaal tot een pick-up terreinwagen. Ook voor een compleet bedrijfswagenpark heeft Carwash Vollenhove voordelige pakketaanbiedingen. Kom langs en maak kennis met al het goede wat AutoGroen ook voor úw auto kan doen!

Bekijk ook onze facebook site Carwash Vollenhove!